Otto's Anatolian Food

Lækkert mad som i det gamle Istanbul

Har du nogensinde besøgt den gamle del af Istanbul? Det kan du komme til i Street Food Esbjerg, hvor Otto's Anatolian Food hver dag står klar med lækre retter til dig! 

Otto’s serverer spændende grillretter fra Anatolien (det nuværende Tyrkiet).
De sætter en ære i at tilberede maden, som man gjorde under Det Osmanniske Rige, derfor er store dele af deres køkken specielt medbragt fra Tyrkiet for at kunne give dig en autentisk smagsoplevelse.

Det tyrkiske køkken har en rig madtradition, som er baseret dels på mellemøstlige traditioner i bred forstand og dels på den højtudviklede køkkenkultur, som var tilknyttet det osmanniske hof i Istanbul. Hoffet havde i århundreder resurser til at eksperimentere med et væld af råvarer, krydderier og forarbejdningsmetoder. Udviklingen sker fortsat i det moderne Tyrkiet i tilknytning til et omfattende restaurationsliv, især i byerne.

Køkkenet er typisk bygget op om menuer med mange småforretter; Mezze, der kan være syltede grøntsager, auberginer i forskellige varianter, salater, fyldte vin- eller kålblade, oliven mv. Maden er raffineret og varieret krydret, men sjældent stærk; det er et princip, at råvaren skal kunne smages. Ofte anvendte krydderier er allehånde, paprika og kanel; desuden anvendes persille, hvidløg, citronsaft, yoghurt og krydrede olivenolier.

De er altid klar til at tilberede lækre tyrkiske specialiteter til dig!

Grillspyd og meget mere fra det lækre tyrkiske køkken!