Indisk

Indiske lækkerier, med originale lækre krydderier

Butter Chicken

“Krydret kylling I cremet og lækker sovs!
Kyllingebryst kogt i en fong af løg og tomater, færdigstegt i smør med indisk krydret aroma.
Butter Chicken er gluten- og nøddefri.
Fås med hvide ris eller økologiske brune ris.

 

Madras Beef Curry

”Karrykrydret oksekød med en smule kokosnød”
Langsomt kogt oksekød forberedt i rigtig ”Goan style” med krydderier fra Madras og i en fong af løg, tomater, ingefær og hvidløg.
Madras Beef Curry er gluten-, nødde- og laktosefri.
Fås med hvide ris eller økologiske brune ris.

 

Rajma Masala

”Populær nordindisk tyk sovs med kidneybønner”
Røde kidneybønner kogt i en fong af løg, tomater, ingefær, hvidløg og en masse klassiske indiske krydderier.
Rajma Masala er vegansk, gluten-, nødde- og laktosefri.
Fås med hvide ris eller økologiske brune ris.

 

Pork Vindaloo

”Svinekødsstykker kogt i eksotisk indiske krydderier”
Stykker af svinekød kogt i krydderier, chili, hvidløg og hvidvins vinegar.
Pork Vindaloo er gluten-, nødde- og laktosefri.
Fås med hvide ris eller økologiske brune ris.

 

Papadum

”Sprød indisk starter”

Samosa med Mango-Cutney - Grøntsager og krydret fyld i et tyndt sprødt stykke brød.
Papadum er vegansk.

Få en øjenåbner for det lækre indiske køkken.